1. Identificati produsul / produsele necesare folosind optiunile de filtrare, sortare sau cautare
  2. Selectati marimea, culoarea si cantitatea articolelor de pe pagina de produs.
  3. Adaugati produsul in cosul de cumparaturi.
  4. In cazul in care cosul include toate produsele si cantitatea necesara, urmati pasul “continua cu finalizarea”
  5. Actualizati detaliile de facturare si livrare, daca este cazul. Aceste detalii sunt necesare pentru a emite factura pentru produsele si serviciile furnizate si pentru a livra comanda dumneavoastra.
  6. Selectati metoda de plata corespunzatoare: ramburs, transfer bancar sau card bancar
  7. Plasati comanda

Dupa plasarea comenzii, veti primi un email de informare de la comenzi@colibrikids.ro ce va include referinta comenzii, articolele comandate, cantitatea pe fiecare articol si suma totala de plata. Preturile produselor si serviciilor sunt in Ron si includ T.V.A.

Un reprezentant Colibri va reveni la dumneavoastra pentru a confirma detaliile comenzii.

  • Comenzile plasate pana in ora 14.00 vor fi confirmate in acceasi zi, cu exceptia zilelor de sambata si duminica sau sarbatorilor legale.
  • Comenzile plasate dupa ora 14.00 vor fi confirmate in cursul zilei urmatoare.
  • Comenzile plasate vineri dupa ora 14.00, in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale vor fi confirmate in cursul urmatoarei zile lucratoare.

Realizarea articolelor in atelierul nostru dupa confirmarea comenzii pana la expediere catre curier dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare. Colibrikids va transmite urmatoarele detalii aferente comenzii dumneavoasta: 1) informare receptie comanda – imediat dupa plasarea comenzii; 2) confirmare detaii comanda – in ziua plasarii comenzii sau ziua lucratoare urmatoare; 3) confirmare comanda finalizata si expediata catre curier – imediat ce articolele au fost confectionate si comanda expediata. Aceste detalii si notificari vor fi transmise pe email. In cazuri exceptionale, Colibrikids va poate contacta la telefon pentru a urgenta sau clarifica detaliile necesare.

Daca aveti orice fel de intrebari legate de procedura de comanda online, ne puteti contacta oricand prin telefon +40 730 811 111 sau email la comenzi@colibrikids.ro.

Echipa Colibri va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau informatii aditionale necesare de luni pana vineri de la 9.00 pana la 18.00.

Va rugam sa luati in considerare ca nuantele produselor pot varia putin in functie de monitorul si rezolutia display-ului dumneavoastra.