Bun venit in magazinul online Colibrikids.ro! Te rugam sa parcurgi politica noastra de confidentialitate, prezentata mai jos.

Colibrikids.ro este proprietatea SC Colibri Fashion SRL, companie privata, inregistrata in Romania, avand sediul social in Strada Astronomului nr 42, Mogosoaia, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/3233/2015 si avand cod de identificare fiscala RO35002772.

Colibrikids.ro va prezinta o parte din produsele realizate cu mult drag in atelierul propriu.

Colibrikids.ro respecta drepturile la confidentialitate ale vizitatorilor online si isi propune sa va asigure un mediu virtual protejat.

Pentru orice intrebari, obiectii sau cometarii cu privire la declaratia sau politicile de confidentialitate, ne puteti contacta la telefon la nr. 0730.811.111, sau la e-mail office@colibrikids.ro . De asemenea ne puteti contacta in scris la adresa Strada Astronomului 42, Mogosoaia, Ilfov, Romania. 

Precizam ca acesta Declaratie de Confidentialitate este aplicabila numai site-ului www.colibrikids.ro , proprietate a SC Colibri Fashion SRL si nu se aplica site-urilor apartinand companiilor afiliate, partenerilor sau altor companii sau organizatii cu care Colibri Fashion colaboreaza. La redirectionarea din site-ul Colibrikids.ro catre alte site-uri prezenta politica de confidentialitate nu se mai aplica, Colibri neputand controla activitatea acestor site-uri. Prezenta Politica de Confidentialitate se aplica exclusiv informatiilor colectate online pe site-ul colibrikids.ro.

Magazinul online

Pentru a putea achizitona produse din magazinul nostru, este necesar sa preluam de la dumneavoastra si sa prelucram informatii despre nume, adresa, e-mail si numar de telefon.

Ce informatii colecteaza Colibrikids.ro?

Pentru a imbunatati experienta de shopping, Colibri poate solicita si/sau colecta informatii de la dumneavoastra in mod voluntar cand:

(1) va inregistrati ca utilizator pe acest site;

(2) efectuati cumparaturi online din magazinul colibrikids.ro;

(3) participati la concursuri, evenimente sau promotii;

(4) trimiteti intrebari sau comentarii prin email catre Colibri;

(5) va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primi noutati si informatii referitoare la produse si/sau campanii de marketing.

Informatiile solicitate pot include informatii personale precum:

  • numele si prenumele,
  • adresa de email,
  • numarul de telefon
  • adresa postala si alte detalii de facturare si plata.

De ce avem nevoie de datele dumneavoastra?

  • Nume si prenume, adresa de livrare, numar de telefon – pentru a va livra produsele comandate, sau castigate in cadrul unor campanii de marketing si pentru a va contacta in caz ca apar probleme la livrare.
  • E-mail – pentru a va confirma comanda si pentru a va trimite informari privind stadiul comenzii dvs. De asemenea, daca ati optat pentru primirea de buletine informative de la noi, vom folosi adresa de e-mail pentru a va transmite newslettere. Pentru a participa la promotiile noastre, vi se va solicita sa furnizati o adresa de email, astfel incat sa va putem contacta daca veti castiga un premiu.
  • Detalii de facturare si plata – pentru a va emite factura si pentru a incasa contravaloarea produselor comandate de dumneavoastra.

Daca nu ati implinit inca 14 ani, veti avea nevoie de acordul parintilor sau al tutorelui inainte de a ne furniza orice informatii personale in scopul inregistrarii sau al altor activitati online. Daca sunteti nesiguri de informatiile pe care le vedeti pe acest site, rugati parintii sau tutorele sa va ajute.

Cine culege informatiile personale si cum le va utiliza?

Informatiile personale pe care le puneti la dispozitie pe site-ul www.colibrikids.ro sunt culese de Colibri Fashion. Noi vom folosi informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul site-ului nostru pentru a va factura si expedia produsele comandate, pentru a va contacta in vederea acordarii unor premii castigate in cadrul campaniilor desfasurate si pentru a va trimite materiale publicitare si de promovare, inclusiv informatii despre produse noi,campanii promotionale, concursuri, noi functionalitati aduse siteului, oferte speciale si alte evenimente de interes.

Aceste informatii nu pot fi utilizate in scopul identificarii unui utilizator sau a computerului utilizat.

Cui va face cunoscut Colibri informatiile mele personale?

Cu buna credinta, la solicitarea legii, inclusiv dar fara a se limita la obligatia impusa de lege sau alte oficialitati guvernamentale cu privire la investigarea unor fraude, incalcari ale proprietatii intelectuale, sau alte activitati care sunt ilegale, putem face publice informatiile personale.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in cadrul companiei Colibri Fashion situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc la Romarg care se afla in Romania.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea si pentru a va face posibila achizitionarea produselor online sunt:

  • PayU – furnizor de servicii pentru plata online
  • Google Analytics – pentru analiza traficului din site
  • Fan courier – furnizor de servicii de curierat, pentru livrarea produselor

Protejarea informatiilor personale

Va asiguram ca vom culege informatiile personale numai in masura in care acestea servesc in mod rezonabil scopurile legitime de afaceri, si vom face pasii necesari pentru a asigura securitatea si integritatea oricarei informatii care ne este pusa la dispozitie.

Perioada de pastrare a datelor cu caracter personal:

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a site-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. După această perioada, sau la primirea notificarii, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din colibrikids.ro datele dvs personale, cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Linkuri catre terte siteuri

In scopul facilitarii obtinerii de informatii relevante si care nu se regasesc pe site-ul nostru, Colibri va poate pune la dispozitie link-uri catre terte site-uri, insa va sfatuim sa cititi politicile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a trimite informatii personale.

Opt-out/Dezabonare

Indiferent de motiv, daca nu doriti sa primiti regulat prin e-mail informatii cu privire la produse si/sau promotii derulate de Colibri, puteti alege aceasta optiune la momentul inregistrarii sau la momentul culegerii informatiilor. Daca v-ati abonat si ulterior doriti ca numele dvs sa fie exclus din lista de emailuri a Colibri si sa nu mai primiti e-mail-uri de la Colibri, puteti face acest lucru utilizand linkul inclus in email-ul trimis de noi.

Reviziuire, actualizare si eliminare a informatiilor personale

Daca v-ati inregistrat pe siteul nostru, oricand puteti sa va reviziuiti si/sau actualizati datele de contact pe care le avem despre dvs. De asemenea, oricand doriti ca informatiile dvs personale sa fie eliminate din baza noastra de date, puteti sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@colibrikids.ro prin care sa ne solicitati stergerea din baza de date, sau in scris la adresa Strada Astronomului 42, Mogosoaia, Ilfov, Romania. 

In concluzie, aveti dreptul sa solicitati oricand sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi, cat si pentru orice alte informatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la office@colibrikids.ro.

Site-ul Colibrikids.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezenta politica de confidentialitate in orice moment, de aceea va recomandam sa vizitati aceasta pagina regulat, pentru a verifica eventualele modificari.

Site-ul Colibrikids.ro va pune la dispozitie o serie de adrese de e-mail pentru a ne trimite mesaje pe e-mail si va asiguram ca prin aceasta nu incercam sa colectam informatii personale despre dumneavoastra. Vom folosi numai informatiile personale (nume, adresa postala, adresa de email) continuta in e-mailul dumneavoastra pentru a putea raspunde e-mailului dumneavoastra:

comenzi@colibrikids.ro – pentru comandarea produselor din site

office@colibrikids.ro – pentru a solicita informatii, sau pentru a trimite notificari

info@colibrikids.ro – ori de cate ori doriti informatii suplimentare despre produsele noastre, sau despre campaniile pe care le derulam.

Informatii suplimentare despre site-ul colibrikids.ro gasiti la rubrica Termeni si Conditii.

Va dorim o experienta de cumparare cat mai placuta!

Echipa Colibri