Livrare:

 

I. Pe teritoriul Romaniei

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid Fan Curier. Termenul de livrare este maxim 5-7 zile lucratoare, de la plasarea si confirmarea comenzii, pana la predarea catre curier. Nu putem garanta termenul de livrare efectiva a comenzii de catre curier, la adresa specificata de client.

Costul de livrare este:

  • Pentru livrarile in Bucuresti si Ilfov – 19 lei 
  • Pentru celelalte localitati din Romania, aflate in aria de acoperire a Fan Curier – 24 lei
  • Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a Fan Curier – vom contacta clientul pentru a confirma costul transportului, inainte de a expedia produsul.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 350 lei, livrarea este gratuita.

 

II. În Europa

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid UPS. Termenul de livrare este maxim 5-7 zile lucratoare, de la plasarea si confirmarea comenzii, pana la predarea catre curier. Nu putem garanta termenul de livrare efectiva a comenzii de catre curier, la adresa specificata de client.

Costul de livrare este transmis clientului odată cu mesajul de finalizare a comenzii, intrucat acesta este calculat pe baza greutatii si a dimensiunilor coletului/coletelor.

Costul de livrare este supus politicilor de taxare UPS si pot fi consultate pe website-ul companiei  https://www.ups.com/ro/ro/Home.page?

 

POLITICA DE RETUR

Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului, data inscrisa pe factura sau pe bonul fiscal. In acest scop Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul privind intentia de returnare. Notificarea Vanzatorului se poate face prin telefon la numarul 0730 811 111 sau prin email la adresa comenzi@colibrikids.ro.

Produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte, nedeteriorat si fara urme de purtare. Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat si nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana.

Contravaloarea transportului retur este suportata de catre Cumparator, care solicita returul in concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare. Nu primim colete retur cu plata ramburs.

Pentru produsele returnate care indeplinesc toate cerintele specificate mai sus, contravaloarea lor se va transfera Cumparatorului prin transfer bancar. In acest scop, Cumparatorul va trebui sa transmita Vanzatorului prin email contul IBAN format din 24 caractere precum si numele titularului de cont. Banii se vor restitui in termen de maxim 30 de zile de la data returnarii produselor. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara!

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat!