Am lansat brandul COLIBRI, din dorinta de a oferi parintilor hainute de ceremonie pentru cei mici, de cea mai buna calitate, executate impecabil si la un pret decent.

Colibri este un brand de tinute de ocazie, ce acopera nevoile celor mici inca din primele luni de viata, prin colectia de hainute de botez si pana la varsta de 12 ani.

Colibri inseamna in primul rand dragoste pentru cei mici. Fiecare copil se viseaza parte dintr-o poveste, iar Colibri le implineste visul.

Colibri Fashion este o companie romaneasca tanara, desprinsa de compania mama – o societate cu peste 19 ani de experienta in domeniul confectiilor textile, lucrand de-a lungul timpului pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume: Inditex (Zara, Massimo Dutti), O’Neil, Naf Naf, Cacharel, Assos, Marks & Spencer, Clockhouse, Reebok, Debenhams, Dorothy Perkins, Atmosphere, etc.

Pentru echipa care realizeaza hainutele Colibri, am selectat atent personal ultracalificat, care a trecut toate testele de calitate ale marilor branduri din lume.

Astfel, putem spune ca suntem mandri ca va putem oferi un produs autentic romanesc, cu un design si o calitate exceptionala.