Concurs pentru Nași-Regulament participare

In calitate de nasi ai copilului avem roluri sfinte – sa le fim parintii spirituali pe tot parcursul vietii lor. Primul pas al acestei uniuni sacre il reprezinta #botezul! Dragi nasi, stim cat de important este rolul vostru si dorim sa va ajutam cu unul dintre cele mai importante aspecte: tinuta si trusoul. Participati la acest CONCURS ce se desfasoara eclusiv pe pagina noastra de Facebook si puteti oferi finutului sau finutei voastre o tinuta de poveste.

Cititi cu atentie regulamentul de mai jos si… Succes! 🙂

 

Regulament concurs #pentruNasi organizat de ColibriKidsFashion

 

Concursul este organizat si desfasurat de SC Colibri Fashion SRL, companie privata, inregistrata in Romania, avand sediul social in Strada Astronomului nr 42, Mogosoaia, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/3233/2015 si avand cod de identificare fiscala RO35002772 (denumit in continuare „Organizatorul”). Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook a https://www.facebook.com/colibrikidsfashion si este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani cu domiciliul in Romania.

Pentru a participa la concurs, persoanele interesate trebuie sa raspunda prin postare sub forma de comentariu la cerinta adresata in postarea de concurs publicata pe pagina de Facebook a Organizatorului, mai exact: Participati la acest CONCURS #pentruNasi si puteti oferi finutului sau finutei voastre o tinuta de poveste.

Extragerea castigatorului se va realiza prin intermediul programului CommentPicker (Random Social Media Picker winner). Se vor extrage un castigator si doua rezerve.

 

MECANISM CONCURS:

  1. Like Paginii de facebook a Organizatului @colibrikidsfashion & SHARE la postare
  2. sa raspunda printr-un comentariu la aceasta postare: ”Cum mai sunt numiti nasii unui copil?”

 

Perioada de desfasurare a concursului: 14- 20 octombrie 2021, ora 15.00.

ATENTIE!

  • Nu se iau in considerare raspunsurile postate la regulamentul actual sau la share-uri. Pentru a participa la concurs, comentariul trebuie sa fie facut la postarea cu concursul.
  • Castigatorul este validat doar daca a respectat regulile prezentului concurs.

PREMIU

Premiul consta in urmatoarele:

  1. Daca este vorba de baiat, premiul consta in: costum de botez, lumanare de botez si trusou de botez
  2. Daca este vorba de fata, premiul consta in: rochie de botez, lumanare de botez si trusou de botez

 

*NOTA: Premiul este reprezentat de una din tinutele de botez aflate in colectia ColibriKids Fashion, in functie de stocul disponibil. Premiul se acorda la alegerea castigatorului, in functie de stocul disponibil la momentul incheierii prezentului concurs.

 

Valoarea totala a premiului este de 1.000 RON, TVA inclus si va fi suportata de organizator din buget propriu de marketing si publicitate.

Castigatorul este anuntat in data de 20 octombrie 2021, pana la ora 17:00, printr-un comentariu la postarea de concurs. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita un mesaj privat cu datele personale pe pagina de Facebook a Organizatorului pana Vineri, 22 octombrie, ora 15.00.

Castigatorul va fi contactat pentru a intra in posesia premiului.

In cazul in care unul dintre castigatori nu poate fi contactat (in baza datelor de contact trimise de acesta printr-un mesaj privat) in decursul a 24 ore de la anuntarea lui, se alege rezerva.

Angajatii Organizatorului si rudele acestora nu pot participa la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *