Moda la fetițe – cum să le alegi hăinuțele?

O rochiță roșie cu floricele sau poate o rochiță albă cu volănașe îți poate aminti de copilărie Perioada aceea, în care făceai o piruetă și te transformai într-o prințesă. Sau erai o zână care împlinea dorințe cu bagheta sa magică… Îți mai amintești de fetița îmbrăcată în rochița roșie care se visa o femeie de succes ?

Fetițele și moda

Așa cum este acum fetița ta, care se schimbă de zece ori într-o zi. O adevărată divă care face parada modei în sufragerie. Și merge la grădiniță, îmbrăcată în rochia de prințesă, accesorizată, obligatoriu, cu niște ochelari de soare. Și ce dacă este ploaie sau ninge ?

De obicei, fetițele sunt, de mici, mai atrase de haine și de lumea modei. Nici nu vorbesc încă bine, dar arată cu degetul spre ținutele din dulap pe care doresc să le poarte. Și pe care le și asortează, desigur. Cum altfel? Orice fetiță care se respectă nu poate ieși din casă neasortată. Oricât de mică ar fi, se înțelege. Fetițele iubesc accesoriile și le place să le poarte alături de hăinuțele preferate.

Moda la fetite
Accesorii Colibrikids

Ce rol au mamele în alegerea hainelor fetițelor lor ?

Mamele au și ele rolul lor în toată această poveste. Fiecare fetiță își admiră mama și dorește să fie ca ea. Ce fetiță nu probează hainele sau  eșarfele mamei sale, încă de la o vârstă mică ? Sau nu îi încearcă pantofii cu toc cu care pășește amuzată prin casă ? Așa s-a născut și conceptul de haine mama-fiică.

Mamele oferă fetițelor lor primele lecții despre haine, culori, asortat. Ele le vorbesc fetițelor despre bun gust, despre stil. Modelul mamei este foarte important pentru fetița sa. O mamă care se simte bine în propriile haine, este mai încrezătoare în ea, mesaj pe care îl transmite și copilei sale. O fetița poate fi elegantă în orice anotimp. Ea poate arăta spectaculos și îmbrăcată cu pantaloni, nu numai în fustă sau în rochie.

Moda la fetite
Hainute ocazie Colibrikids

Ce hăinuțe poți alege pentru fetița ta?

De obicei, mamele sunt cele care le cumpără hainele fetițelor. Chiar dacă oferta este mare pe piață, în materie de haine pentru copii, alege întotdeauna haine de calitate, bine executate și confecționate din materiale naturale. Alege hăinuțe la modă, cu un design deosebit, pentru ca fetița ta să se simtă întotdeauna specială.Hăinuțele alese să fie croite special pentru copii. Indiferent de tendințe, ar trebui să alegi pentru fetițe haine adecvate vârstei lor, care să le stea bine și să nu le știrbească farmecul coplăriei. Poți opta pentru haine de diferite culori, fără să te limitezi doar la roz sau roșu pentru fetița ta. Culorile pastelate le vin, de obicei, foarte bine copiilor, dar poți alege orice culoare care crezi că i se potrivește fetiței tale. Poți alege imprimeuri florale sau cu personajul preferat al fetiței tale. Hăinuțele nu trebuie să fie nici stridente, nici decoltate. Scopul lor este să pună în evidență candoarea vârstei și frumusețea naturală a copiilor.

Pentru o fetiță pasionată de modă, o rochiță cu stil poate fi cadoul ideal. Mai ales că se apropie sărbătorile și fetița ta ar arăta grozav într-o rochie senzațională la ședința foto de Crăciun.

Moda la fetite
Hainute ocazie Colibrikids

La Colibrikids, avem modele spectaculoase, pe toate gusturile și pentru toate preferințele. Alege rochița perfectă, cu ajutorul căreia veți crea amintiri care rezistă peste ani.

Indiferent dacă alegi pentru fiica ta rochițe de prințesă, bluze sau pantaloni, hăinuțele trebuie să fie pe gustul fetiței, care trebuie să se simtă special în fiecare zi ! Și să se lase purtată pe aripile fanteziei!

Ți-a plăcut acest articol? Îți mulțumim dacă îl apreciezi cu un like sau îl distribui mai departe. Pentru a fi la curent cu noutățile noastre, urmărește-ne și pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *